Var med och stötta

Som sponsor och samarbetspartner kan du göra skillnad för barn och unga i deras utveckling! Vår vision är att få samarbete med Polisen, socialtjänsten, skolpersonal, religiösa samfund, Kvinno- och Mansjouren samt andra hjälporganisationer, föreningar och företag. Tillsammans kan vi skapa en bättre, tryggare och givande vardag för barn och ungdomar. Som sponsor eller samarbetspartner är du med och gör skillnad - och varje litet bidrag gör skillnad! MCACA är helt beroende av sponsring, donationer och samarbetspartners för att kunna hjälpa, stötta, agera och bidra till att ge barn och ungdomar en bättre och tryggare vardag. Som sponsor eller samarbetspartner kommer du -

 
Synas i MCACA's Socialamedier, hemsida och i annonser. Ju mer du sponsrar desto mer kommer du synas. 
representeras med namn och eventuell logo
Bidra till att ge barn och unga en tryggare, givande, meningsfull och lärorik vardag och fritid.

Sponsra & Stötta

Vill du som privatperson vara med och göra skillnad, kan du stötta genom att skänka valfri summa till oss via BG eller Swish, skänka kläder, leksaker och skor eller vara volontär vid någon av våra planerade aktiviteter.


Utöver att sponsra ekonomiskt så mottar vi gärna hjälp från företag och organisationer för att kunna göra aktiviteter med barn och unga. Detta kan handla om allt från mat, dryck och logistiklösningar vid evenemang och utflykter, till fribiljetter, matcheckar och produkter till aktiviteter.


Sponsor Nivåer
  • Huvudsponsor - 150 000 eller mer
  • Platina - 70 000 - 149 900:-
  • Diamant - 50 000 - 69 900:-
  • Guld - 30 000 - 49 900:-
  • Silver - 15 000 - 29 900:-
  • Brons - 5 000 - 14 900:-
  • Sponsor - 4 900 eller mindre
  • Stödmedlem - 2 000 eller mindre

Våra Sponsorer

MAD Store

MAD Store är ett tryckeriföretag grundat 2019 i Umeå som trycker kläder, merch, muggar och allt annat man kan tänka sig, både åt privatpersoner och företag.

 

Vill du synas här?

Uppmärksammas och bli länkad till dig och ditt företag, förening eller organisation genom att bli sponsor åt MCACA och stötta vårt arbete med att stärka och uppmärksamma barn och ungdomar.
Vill du vara med och göra skillnad? Kontakta oss redan idag!

Vill du synas här?

Uppmärksammas och bli länkad till dig och ditt företag, förening eller organisation genom att bli sponsor åt MCACA och stötta vårt arbete med att stärka och uppmärksamma barn och ungdomar.
Vill du vara med och göra skillnad? Kontakta oss redan idag!

Våra Samarbetspartners

Lyddas Webbshop Secondhand

Lyddas Webbshop Secondhand. Är en onlinebutik som är stationerad i Borås. Med focus på miljö och återbruk.

Pinup Societeten 

Pinup Societeten är en härlig förening som är belägen i Luleå. Detta glada gäng som älskar rockabilly, retro och vintage har bland annat stöttat MCACA genom insamling av kläder och leksaker som sedan har skänkts till behövande. 
Kolla in deras event och annat spännande genom att klicka på bilden.

Motor Club Friends Tranemo

Motorclub Friends Tranemo är en motorklubb som startade 2018 i just Tranemo. MCF har familjer i fokus och delar ut mat och kläder till behövande familjer, men stödjer även hemlösa med kläder och filtar.

Vill du göra skillnad?

Vi söker ständigt efter samarbetspartners för att bli ännu starkare och tillsammans kunna hjälpa ännu fler barn och unga. Strävar du och din förening eller organisation efter samma mål? Kontakta oss redan idag!

Vill du bli sponsor eller samarbetspartner? Kontakta oss!